Kwaliteit is belangrijk, evenals de prijs.  B.Nosy doet dan ook zen uiterste best om beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren.  Betaalbare en toffe mode is een must!

 

Wat je stijl ook is, door de verschillende kleuren en prints kun je naar eigen smaak mixen en matchen. De opvallende kleurencombinaties geven een gave vernieuwende twist aan dat wat je van B.Nosy gewend bent.

 

De collectie voor de meiden is heel uitgebreid.  Wat je stijl ook is, door de verschillende kleuren en prints is er voor ieder wat wils.  Geef het compleet je eigen draai door lekker te mixen en matchen.  Ga je voor sportief?  Of wil je dit juist combineren met een jurkje met tule?  Een glittertje hier, een fel kleurtje daar.  Prints en artwork ontbreken deze collectie zeker niet.

 

Uiteraard voor de jongens is het een stoere collectie, met een sportieve twist.  Hoewel de details op de items heel belangrijk zijn (strepen, prints, fraaie wassingen), is de fit natuurlijk het allerbelangrijkste.  B.Nosy begrijpt dat jongens er goed uit willen zien, maar vooral lekker willen spelen.  Comfortabele kleding in stijl ontbreekt hier zeker.

 

Met B.Nosy ga je zeker stylish naar school!  Kids gaan comfortabel de dag door, lekker spelen en zich goed in hun vel voelen met hun super leuke outfit.