Indian Blue Jeans is een jeansmerk voor jongens en meisjes in de maten 92 tem 176

De kleding van Indian Blue Jeans is ontwikkeld voor jonge rebelse en hippe kinderen die graag hun eigen regels bepalen en hun grenzen verleggen. De kinderen kunnen de wereld ontdekken, hun talenten en tekortkomingen in deze kleding. De items helpen jou om een eigen identiteit te creëren.  Impulsief, tegendraads, vol plezier en overgaaf.  Daarbij willen zij op een gezonde manier opvallen en zichzelf zijn…  Wie dat dan ook is.  Daar is lef voor nodig.

De kwaliteit van Indian Blue Jeans is erg goed. Er wordt veel gebruik gemaakt van verschillende kleuren en prints waardoor je leuke outfits kan samenstellen. De items van Indian Blue Jeans zijn beschikbaar in de maten 92 t/m 176

Indian Blue Jeans geeft vorm aan die identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Met betaalbare kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Mooi voor het zelfvertrouwen. Sterk genoeg voor het onbesuisde en onbevangen karakter van de kids én young adults. KIDS WITH GUTS!

Kortom… De collectie van Indian Blue Jeans bestaat uit een sterk assortiment van T-shirts, longsleeves, rokken, jurken, slim fit broeken, straight ones, cardigans en sweatervesten.  Je kan hier je outfit samenstellen waar je u goed in voelt en zo kan je heel de wereld aan.

Indian Blue jeans vind je bij Bell’Ami terug in de winkel en online vanaf maat 116 tem 176.