Legends22

Legends 22 is een kleurrijk nieuw Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke stoere jongens tussen de 2 en 14jaar. De kleding is stoer, vrolijk makend, super comfortabel en gemaakt van organische katoen. En blijft mooi!

Legends22 is begonnen in de zomer van 2016, en een puur Nederlands merk voor jongens!

De naam Legends22 komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren. Niemand kon vermoeden dat zij legendes zouden worden. Een groot aantal van deze legendes vind je op de achterkant van de kaartjes aan de kleding.

Wij denken dat in iedere jongen een potentiële legende schuilt, die op het juiste moment onder de juiste omstandigheden tevoorschijn komt. Déze jongens willen wij blij maken met onze kleding.

En de 22 achter Legends? Dat is een geluksgetal. En een beetje geluk heb je ook nodig in dit leven. Zeker als je van plan bent om zelf een legende te gaan worden!

COLLECTIE

De collectie van Legends22 is een volwaardige collectie van verschillende bijzondere items; T-shirts, polo-shirts, longsleeves, colberts, jogpants, blousjes, sweaters of hoody’s – het is allemaal te vinden. Voor stoeien en ravotten is het natuurlijk belangrijk om kleding aan te hebben die lekker mee beweegt en die tegen een stootje kan. Daarom is de stof heerlijk soepel, stevig en ademt goed.

Het grootste deel van de collectie is gemaakt van organisch katoen. Dat is beter voor het milieu en dus beter voor iedereen.

De collectie is beschikbaar in maat 92 tot en met maat 164. Elk item is met oog voor detail ontworpen, en dat zie je terug in de mooie afwerking.

De gehele collectie is kleurrijk en opgebouwd uit basis kleuren met daarop felle accenten in details. 

Legends22 staat dus bekend om hun stoere en comfortabele kleding, ook voor hun opvallende en soms een tikkeltje heftige prints. De collectie bestaat stuk voor stuk uit unieke tops, shirts en sweaters met een eigenzinnig printje. Legends22 is met een opvallende designs ideaal voor jongens die net een beetje anders willen zijn dan de rest en dit graag met kleding laten zien.