Someone-kids kinderkleding

Someone-Kids kinderkleding is een super leuk merk dat zich richt op jongens en meisjes in de maten 92 tot en met 176
(2 tot 16jaar).  De felle kleuren, prints, kwaliteit, comfort en prijs zijn hier zeer belangrijk waardoor dit merk echter geliefd is door de kids en ook door de ouders.

Wat je stijl ook is, door de verschillende kleuren en prints kun je naar eigen smaak mixen en matchen. De opvallende kleurencombinaties geven een gave vernieuwende twist aan dat wat je van Someone-Kids gewend bent.

De collectie voor de meiden is heel uitgebreid.  Wat je stijl ook is, Someone-kids voorziet door de verschillende kleuren en prints voor ieder wat wils.  Geef het compleet je eigen draai door lekker te mixen en matchen.  Ga je voor sportief?  Of wil je dit juist combineren met een jurkje met tule?  Een glittertje hier, een fel kleurtje daar.  Prints en artwork ontbreken deze collectie zeker niet.

Voor de stoerdere meiden is er een black & white thema.  Dit thema van Someone-kids start van maat 134 tem 176 en is meer gericht op de jonge tieners.  Deze collectie bestaat uit jurken, T-shirts, longsleeves, broeken, rokken.  Hier vind je zeker de garderobe die je thuis in je kast wil hebben.

Voor de jongens heeft Someone-kids leuke prints, felle kleuren…  De combinaties zijn hier ook oneindig waardoor je heel het seizoen je favoriete T-shirts, longsleeves, cardigan en sweatvesten kan blijven combineren op je favoriete broeken.

Uiteraard voor de tienerjongens is het een stoere collectie, met een sportieve twist.  Hoewel de details op de items heel belangrijk zijn (strepen, prints, fraaie wassingen), is de fit natuurlijk het allerbelangrijkste.

Someone-Kids is de perfecte kleding voor elke dag op school, thuis, op de vereniging, lekker spelen in het bos of speeltuin…

Vrijwel heel de collectie van Someone-kids vind je elk seizoen bij Bell’Ami en online op de webshop www.bell-ami.be.